Ingrediënten: 150 gram donkere basterdsuiker, 150 gram boter, 2 eieren, 150 gram zelfrijzend bakmeel, kaneel,
Smelt 150 gram donkere basterdsuiker met 150 gram boter in een pan. Als het een romige massa is geworden de pan van het vuur halen en er 2 eieren doorroeren. Schep dan 150 gram zelfrijzend bakmeel erdoor. Schep dit in een ingevette lage taartvorm. Schil 2 appels en snij deze in plakjes. Leg de plakjes appel op het beslag. Strooi er wat kaneel over. Zet de taartvorm ongeveer 60 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden. Eet smakelijk! 0
Hoi,
anja
LLEEKKKKEERR hoor de appel CAKE
ben je niet iets vergeeten??????
(VANIE SUIKER)
Vrienden en Familie zeiden dat de CAKE over heerlijk was.
Ik zelf kon het niet niet eten want ik heb door ziekte een maag sonde.
Maar bakken is mijn hobby geworden, en iedereen vind dat prima.
Groeten en bedankt voor dit fijne recept.
P.S. mischien kom ik er nog wel eens een tegen.
amaai zoo lekker het smaak me echt ik kom vab spanje maar ik hou van belgieshe eten ze zijn zoo lekker daag en nog tot ziends daaaaaag