Ingrediënten: bladerdeeg, 1 kipfilet, 1 teentje knoflook, zout, peper, 400 gram Italiaanse groenten, 200 ml crème fraiche, 2 eieren, geraspte kaas, ricotta, Italiaanse groenten,
Ontdooi 6 vellen hartige taartdeeg. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet goudbruin. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook toe en breng het op smaak met zout en peper. Voeg 400 gram Italiaanse groenten toe en roerbak ongeveer 5 minuten. Meng ondertussen 200 ml crème fraiche met 2 eieren. Haal de pan van het vuur en schep het creme fraiche-mengsel erdoor. Bekleed een ingevette muffinvorm met de vellen hartige taartdeeg. Vul dit met het kip-groenten mengsel. Bestrooi met geraspte kaas, vlokken ricotta en Italiaanse kruiden. Vouw het deeg erover. Zet de muffinvorm ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven op 190 graden. Eet smakelijk! 0