Ingrediënten: 4 appels, 4 volkoren beschuiten, 50 gram suiker, 1 eetlepel kaneel, 100 gram boter, 50 gram rozijnen,
4 Jonagold appels schillen, de klokhuizen verwijderen en in blokjes snijden. De appels ongeveer 10 minuten koken in een laagje water op laag vuur. Moet geen moes worden! In een kommetje verkruimel je 4 volkoren beschuiten, hierbij doe je 50 gram suiker en een flinke eetlepel kaneel (of zoveel je lekker vindt). Hierbij doe je 100 gram gesmolten boter. Giet de appels af en doe ze in een beboterde ovenschaal, doe hierbij 50 gram gewassen rozijnen en het beschuitmengsel. Dit moet ongeveer 5 minuten in de oven op 200 graden. 0
Ik heb het geprobeerd, het was HEERLIJK…
Volgende keer doe ik iets meer beschuit en de andere ingredienten.
Want dat is zo lekker knapperig.
En zo lekker snel klaar, heb je iets nieuws, willen ze het ook zo gauw mogelijk proeven.
Groetjes, Mieke