Ingrediënten: 2 appels, rozijnen, kaneel, suiker, magere yoghurt,
Doe 2 Jonagold appels, geschild en in kleine stukjes gesneden in de blender, samen met wat geweekte rozijntjes, een beetje kaneel, een beetje suiker en wat magere yoghurt. En blender het dan goed… schenk het dan over in mooie glazen (Exacte hoeveelheden van de rozijntjes, kaneel, suiker en yoghurt heb ik niet, ik heb het een beetje naar verhouding gedaan. 0
Het was erg lekker, net of je een punt appeltaart dronk 🙂
Alleen de rozijntjes verstopten mijn rietje … daar moeten we nog wat op verzinnen.
HoihoiIk moet bekennen.. hij was zo lekker dat ik schaamteloos je recept heb “gejat” voor op mijn eigen weblog.
Of course wel met een linkje naar jou in het artikel en ZEER lovende recenties 🙂
http://jobensaskia.nl/post/recepten/126/Soms-vind-je-online-gewoon-iets-geniaals
Hij was echt erg erg ERG lekker 🙂
tnx!
(mocht je stiekum niet blij zijn met mijn “diefstal” dan laat je het maar even weten.. )