Vandaag was het culinair evenement “Heuvelrug Culinair”. Bij verschillende restaurantjes uit de Heuvelrug gemeente, die hun kraam hadden opgeslagen op een terrein in Leersum, kon je van allerlei lekkere dingen proeven. En wat hebben we allemaal op?
Bij De Gulle Griet hadden we allebei een Carpaccio Parmazana.
Bij Restaurant d’Arthuizen hadden we allebei de Limburgse Grotham met appel-peerstroop.
Bij Herberg den Rooden Leeuw had Michel een aardbeiensoep met bladerdeeg, creme st. Honore en vanilleijs en ik had een hazelnootparfait met merengue.
Bij Cafe Ome Lou had Michel de Sate babi en ik de Sate ajam, en allebei de nasi goreng erbij.
Britt is de hele tijd bij de culinaire kids corner geweest. Waar er getekend kon worden, een chocoladefondue was, je kon er slushpuppy drinken en je kon er met snoep kettingen en armbanden rijgen. Zoveel je wilde.
Het was een geslaagd uitje voor iedereen!
0
Dat klinkt allemaal geweldig vooral de aardbeiensoep maar waren jullie niet misselijk aan het einde van de dag?
We waren niet misselijk, we hebben lekker de tijd genomen dus dat scheelt 🙂