Heuvelrug Culinair in Leersum Heuvelrug Culinair - Leersum

Vandaag was het culinair evenement “Heuvelrug Culinair”. Bij verschillende restaurantjes uit de Heuvelrug gemeente, die hun kraam hadden opgeslagen op een terrein in Leersum, kon je van allerlei lekkere dingen proeven. En wat hebben we allemaal op?

Bij De Gulle Griet hadden we allebei een Carpaccio Parmazana.

Bij Restaurant d’Arthuizen hadden we allebei de Limburgse Grotham met appel-peerstroop.

Bij Herberg den Rooden Leeuw had Michel een aardbeiensoep met bladerdeeg, creme st. Honore en vanilleijs en ik had een hazelnootparfait met merengue.

Bij Cafe Ome Lou had Michel de Sate babi en ik de Sate ajam, en allebei de nasi goreng erbij.

Britt is de hele tijd bij de culinaire kids corner geweest. Waar er getekend kon worden, een chocoladefondue was, je kon er slushpuppy drinken en je kon er met snoep kettingen en armbanden rijgen. Zoveel je wilde.

Het was een geslaagd uitje voor iedereen!

0

Delen mag :

2 Antwoorden op “Heuvelrug Culinair in Leersum”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *