Romig Rijstgerecht

Ingrediënten: rijst, 1 paprika, 100 gram ham, knoflook, tijm, 2 uien, 250 gram kastanjechampignons, 2 stengels bleekselderij, 125 ml kookroom light,

Kook de rijst zoals je gewend bent. Bak in de hete olie 1 paprika, in stukjes gesneden, 100 gram ham, doe er een teentje knoflook en wat tijm naar smaak bij. Doe er 2 fijngesnipperde uitjes bij, en doe er ook een blikje gepelde tomaten bij. Dan nog 250 gram kastanjechampignons en 2 fijngesneden stengels bleekselderij. Roerbak dit even goed en doe er dan een half flesje kookroom light bij. Laat dit alles een minuut of 10 op een zacht vuurtje gaar worden. Als de rijst gaar is kan dit door het gerecht geschept worden. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *