Ingrediënten: rijst, 2 theelepels mosterdzaad, 1 ui, 1 theelepel gemberpoeder, 1 theelepel komijnpoeder, 1 theelepel kurkurma, 1 vleestomaat, 125 ml water, 200 gram doperwten,
Kook de rijst zoals je zelf gewend bent in kokend water. Bak in een wok met hete olie 2 theelepels mosterdzaad tot het zaad begint te springen. Voeg er dan 1 grote fijngesnipperde ui en een theelepel gemberpoeder. Als de ui zacht is doe je er 1 theelepel komijnpoeder bij en 1 theelepel kurkurma. Even goed mengen en dan kan er 1 rijpe in blokjes gesneden vleestomaat bij en 125 ml water. Dit moet ongeveer 2 minuten stoven. Roer er daarna 200 gram diepvries-doperwtjes door en laat het geheel nu met de deksel op de pan in 10 tot 15 minuten gaar worden. Eet Smakelijk! 0