Ingrediënten: 1 sjalotje, 1 teentje knoflook, 2 theelepels djinten, 1 theelepel zout, 1 1/2 eetlepel ketjap manis, 1 eelepel citroensap, 1 theelepel tabasco, 500 gram rundvlees,
Snijd 1 sjalotje fijn, en hak ook een teentje knoflook fijn. Doe dit in een kom. Doe hierbij 2 theelepels djinten, 1 theelepel zout, 1 1/2 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel citroensap, 1 theelepel tabasco en 1 eetlepel olie. Roer dit goed door. Snijd 500 gram rundvlees in blokjes en meng dit met de marinade. Laat dit zeker een nacht in de marinade staan. Daarna kan je het vlees aan stokjes rijgen en rooster je ze in de grillpan of op de barbecue.
Brutsellog
Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
Kan iemand mij vertellen wat een djint is? Wat voor rundvlees moet je precies hebben? Klinkt lekker.
Bedankt
Alex
Djinten of Djintan is komijnpoeder (vermalen komijnzaad)