Ingrediënten: sperziebonen, 1 ui, 1 teentje knoflook, zout, peper, komijnpoeder, 1 rode paprika, 100 gram blokjes ham, 1 vleestomaat,
Blancheer de sperziebonen kort in kokend water. Bak in de hete olie 1 fijngesniperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook. Als de ui glazig is doe je er de gekookte sperziebonen bij en breng je het op smaak met zout, peper en djinten (komijnpoeder). Bak dit kort mee. Als laatste doe je er een fijngesneden rode paprika,100 gram blokjes ham en 1 in stukjes gesneden vleestomaat. Bak het kort mee en laat het daarna op een laag vuurtje 25 minuten pruttelen. Lekker met bv aardappelbolletjes. Eet smakelijk! 0
Hoi Anja.
Werken de RSS feeds nog wel? Ik merk dat mijn logjes niet meer actueel zijn die worden vermeld.
En als je op de site van “lekker hapje” klikt, krijg je mijn site er voor.
Misschien een technische storing?
verder erg handig hoor die feeds, ik kijk er elke dag wel even op!
De rssfeeds pagina werkt nog wel, maar web-log.nl heeft denk ik de urls van de rss-feeds aangepast. Ik heb hem weer werkend gemaakt voor jou site.
Klikken op lekkerhapje en dan op je eigen site uitkomen is vreemd, maar zoeken we uit.
groeten,
michel
Oké, ik snap dat het ene weer afhankelijk is van het andere.
Dit was echt smullen bedankt voor het heerlijke recept !