Venkel, maar dan weer anders…
Ingrediënten; 3 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 1 venkel, 100 gram spinazie, 2 1/2 eetlepels sojasaus, 2 theelepels limoensap, 1 eetlepel honing, munt, koriander, noedels,
Bak in wat olie 3 teentjes fijngehakte knoflook met 1 theelepel sambal. Voeg hieraan toe 1 in kleine stukjes gesneden kipfilet. Bak de kipfilet bruin en doe er daarna 1 in kleine stukken gesneden venkel bij. Roerbak dit een minuut of 5. Dan kan er 100 gram diepvries spinazie bij, laat dit goed ondooien tijdens het roerbakken. Voeg 2 1/2 eetlepel sojasaus, 2 theelepels limoensap en 1 eetlepel honing toe. Warm het geheel goed door. Op het laatst voeg je er na smaak munt en koriander aan toe. Serveer het geheel met noedels (of rijst… of iets anders wat je zelf lekker vind!) Eet smakelijk!