Ingrediënten: mie, olie, sesamolie, 1 ui, 1 kipfilet, 1 theelepel sambal, 3 bosuien, 2 teentjes knoflook 250 gram spitskool, 2 eetlepels gembersiroop, 2 eetlepels ketjap manis,
Kook de mienestjes zoals je gewend bent in kokend water. Giet het af, als het gaar is en ga dan beginnen aan de goreng. Fruit in de hete olie (eetlepel gewone olie en 1 eetlepel sesamolie) 1 fijngesnipperde ui. Doe hierbij in in kleine blokjes gesneden kipfilet bij en bak de kipfilet bruin. Voeg dan 1 theelepel sambal, 3 fijngesneden bosuien, 2 fijngehakte teentjes knoflook en 250 gram fijngesneden spitskool toe. Roerbak dit een minuut of vijf mee. Voeg dan 2 eetlepels gembersiroop en 2 eetlepels ketjap manis toe. Roerbak nog kort en voeg dan de mie toe. Bak dit op hoog vuur al roerend mee tot het geheel door en door warm is. Dan is het gerecht klaar om geserveerd te worden. Eet smakelijk! 0
Jullie hebben ook alvast het Kerstservies tevoorschijn gehaald geloof ik, leuk die engeltjes.