Ingrediënten: 200 gram biefstuk, 2 eetlepels ketjap, 2 eetlepels tomatenketchup, 1 theelepel sambal, 1 theelepel gemberpoeder, 1 theelepel donkere basterdsuiker, rijst, 1 ui, 1 gele paprika, 250 gram champignons,
Marineer 200 gram in blokjes gesneden biefstuk in een marinade van 2 eetlepels ketjap, 2 eetlepels tomatenketchup, 1 theelepel sambal, 1 theelepel gemberpoeder en 1 theelepel donkere basterdsuiker. Laat dit zeker een uur of 2 afgedekt staan in de koelkast. Kook de rijst zoals je gewend bent in kokend water en giet het af. Laat het even afkoelen. Bak in wat hete olie 1 fijngesnipperde ui. Doe de gemarineerde biefstuk erbij en bak dit bruin. Voeg dan 1 gele paprika toe en 250 gram champignons. Als de plakjes champignons klaar zijn dan roer je de rijst erdoor. Nog even het gerecht doorwarmen en het gerecht is klaar! 0