Rijst met Kipfilet, Peultjes en Cashewnoten

Ingrediënten: rijst, 2 uien, 2 teentje knoflook, 1 eetlepel gembersiroop, 1 kipfilet, 1 rode paprika, peultjes, cashewnoten, 1 theelepel sesamolie, 1 eetlepel sojasaus,

Kook de rijst zoals je gewend bent. Verhit 1 eetlepel olie in een wok, doe er 2 gesnipperde uien, 2 geperste teentjes knoflook in. Na enkele seconden doe je er een eetlepel gembersiroop bij. Vervolgens snijd je de kipfilet in reepjes en voeg deze er dan in. Als de kip bruin is doe er dan in stukjes gesneden rode paprika bij. Als de paprika zacht is kan je er wat peultjes en een hand cashewnoten bij doen. Last but not least nog een theelepel sesamolie en een eetlepel sojasaus. Eet smakelijk.

0

Delen mag :

Eén antwoord op “Rijst met Kipfilet, Peultjes en Cashewnoten”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *