Ingrediënten: 250 gram gehakt, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 wortel, 3 stengels bleekselderij, 1 blik gepelde tomaten, rode wijn, basilicum, tomatenketchup, farfalle,
Bak in een hete wok 250 gram gehakt en bak dit even mee. Als het gehakt rul is en bruin is voeg je er 1 fijngesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 in stukjes gesneden wortel en 3 gesneden stengels bleekselderij aan toe. Bak dit een minuut of 5 mee en voeg dan 1 blik gepelde tomaten en een scheutje rode wijn toe. Laat het geheel 30 tot 40 minuten pruttelen. Zo’n 10 minuten voor het eind voeg je er wat gehakte blaadjes basilicum en een scheut tomatenketchup aan toe. Serveer het met de farfalle. Eet smakelijk! 0
Ik heb vandaag je Farfalle Bolognese gemaakt.
Smaakte prima hoor.
Ik vind je foto’s ook erg mooi!
Groetjes.