Ingrediënten: 250 gram bloem, 250 gram boter, 250 gram suiker, 4 eieren, 1 zakje vanillesuiker, 100 gram pure chocolade, 1 sinaasappel,
Maak in 2 kommen beslag klaar met in elke kom, 125 gram bloem, 125 gram boter, 125 gram suiker, 2 eieren, en een half zakje vanillesuiker. Smelt 100 gram pure chocolade au-bain marie of in de magnetron en meng het door 1 deel van het beslag. In het andere deel van het beslag doe je de rasp van 1 sinaasappelschil en een klein beetje sap. Meng ook dit goed door. Schep het beslag allebei in een ingevette en bebloemde cakevorm. Zet het nu in de voorverwarmde oven op 165 graden voor ongeveer een uur. Laat de cake dan nog even afkoelen in de vorm en stort hem dan uit de vorm. Smul ze! 0
vraagje, gaat er geen bloem, of zelfrijzendbakmeel in?????????????
Heyja je hebt gelijk, was het vergeten neer te zetten.. tja dat heb je als je met z’n twee zoiets lekkers maakt.
This is just the most delicious looking thing I’ve seen in ages. I can’t wait to make it! Yum!