Gehaktrol met Roomkaas en Wortel

Ingrediënten: 400 gram gehakt, 1 theelepel mosterd, 2 eetlepels paneermeel, 1 ei, 1 ui, peper, zout, kruidenroomkaas, 1 wortel,

Meng 400 gram gehakt met 1 theelepel mosterd, 2 eetlepels paneermeel, 1 ei,1 fijngesnipperde ui, peper en zout. Leg het gehakt in een vierkante lap van ongeveer 1 centimeter dik op aluminiumfolie. Smeer op het gehakt kruidenroomkaas (lekker dik). Rasp een wortel en leg dit op de kruidenroomkaas. Vouw het gehakt over de kruidenroomkaas en wortel met behulp van de aluminiumfolie. Leg de gehaktrol zonder de aluminiumfolie in een cakeblik en zet het voor ongeveer 50 minuten in de voorverwarmde oven op 175 graden (hetelucht). Als de gehaktrol uit de oven komt snijdt je het in plakjes. Serveer het met bijvoorbeeld gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *