Ingrediënten: 25 gram boter, 100 gram champignons, 1 teentje knoflook, 25 ml witte wijn, 1 eetlepel crème fraiche, 25 gram geraspte Parmezaanse kaas, 1 ei, zout, peper, 2 biefstukken, bieslook, dragon, peterselie,
Smelt 25 gram boter tot het gaat bubbelen, voeg dan 100 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak deze een minuut of 4. Voeg dan 1 fijngehakt teentje knoflook toe en bak deze nog 1 minuut mee. Voeg 25 ml witte wijn toe en roerbak het nog kort. Schep de champignons in een schaal en voeg de volgende ingredienten toe: 1 eidooier, een handvol kruiden (bieslook, dragon en peterselie), 1 eetlepel crème fraiche en 25 gram geraspte Parmezaanse kaas. Meng dit goed. Doe zout en peper op de biefstuk en bak ze in een hete grilpan aan elke zijde 1 minuut. Leg de biefstukjes in een ovenschaal. Schep de champignonsaus erover en zet het nog voor een minuut of 4 in een voorverwarmde oven op 200 graden (hetelucht). Lekker met een frisse komkommersalade en twisters (aardappels). Eet smakelijk! 0
Waar koop jij die twisters?
Het merk is Lambweston en zijn te koop bij Albert Heijn.