Ingrediënten: 100 gram pure chocolade, 100 gram melkchocolade, 100 gram witte chocolade, 300 gram zelfrijzend bakmeel, 100 gram witte basterdsuiker, 1 ei, 250 ml melk, 60 gram boter, 1 eetlepel vanille aroma,
Hak 100 gram pure chocolade, 100 gram melkchocolade en 100 gram witte chocolade grof. Meng in een kom 300 gram zelfrijzend bakmeel en 100 gram witte basterdsuiker. Meng in een andere kom 1 geklutst ei met 250 ml melk en 60 gram gesmolten boter. Giet dit mengsel, 1 eetlepel vanille aroma en de chocolade bij het bakmeel en meng het goed. Doe 12 papieren cakevormpjes in een muffinvorm (dan blijven ze beter in vorm) en schep het beslag in de papieren cakevormpjes. Zet de muffinvorm in een voorverwarmde oven op 180 graden (hetelucht) voor ongeveer 25 tot 30 minuten. Laat ze afkoelen voordat je ze gaat eten! Smul ze! 0