Ingrediënten: 2 appels, citroensap, 1 eetlepel donkere basterdsuiker, 4 eieren, rozijnen, 1 eetlepel speculaaskruiden, 250 gram suiker, 250 gram boter, 250 gram bloem, 1 zakje vanillesuiker,
Schil 2 appels, en snij het in kleine blokjes. Schep er een klein scheutje citroensap door, 1 eetlepel donkere basterdsuiker, een klein handje rozijnen en 1 eetlepel speculaaskruiden. Maak een beslag van 250 gram suiker en 250 gram boter. Dit meng je goed en dan voeg je 1 voor 1, al mixend, 4 eieren toe. Doe er dan 250 gram bloem en 1 zakje vanillesuiker bij. Nog even goed mixen. Doe papieren cakevormpjes in een muffinvorm. Schep een klein beetje beslag in elk vormpje. Doe er dan wat van het appeltaart mengsel over en dan weer beslag erover, zodat je geen appel meer ziet. Zet de muffinvorm in de voorverwarmde oven op 160 graden voor ongeveer 35 minuten. Laat de cakejes eerst afkoelen voor je gaat aanvallen! Smul ze! 0
Kan het zijn, dat ik het zout mis?
Heb ze net gemaakt, zijn lekker, maar ik mis iets, kan het zout zijn?
Het kan goed zijn dat je het snufje zout mist. Ik ben zo iemand die het vergeet en het gewoon niet opmerkt.