Pasta met Spinazie en Schnitzelreepjes in Mosterdsaus

Ingrediënten: pasta, zout, 300 gram spinazie, 2 schnitzels, 100 ml kippenbouillon, 1/2 eetlepel mosterd, 2 eetlepels crème fraiche, citroensap, peterselie,

Kook de pasta in kokend water met wat zout. Kook, stoom of wok 300 gram spinazie (Ik heb het geroerbakt).

Snij 2 schnitzels in reepjes en bak dit bruin in de hete olie. Schep het uit de pan. Giet nu 100 ml kippenbouillon van 1 blokje kippenbouillon in de pan en voeg er 1/2 eetlepel mosterd toe. Breng dit aan de kook. Voeg dan 2 eetlepels crème fraiche toe en roer dit goed tot het een gladde saus wordt. Dan voeg je er een scheutje citroensap en naar smaak wat peterselie aan toe. Doe de schnitzel reepjes terug in de pan en warm het geheel nog goed door.

Op je bord doe je eerst de pasta, dan de spinazie en dan de schnitzelreepjes met mosterdsaus. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *