Ingrediënten: pasta, 1 ui, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 1 groene paprika, 75 gram champignons, 8 cherrytomaten, 250 ml gezeefde tomaat, 100 ml water, 1 blokje groentenbouillon, 50 gram geraspte kaas, zout,
Kook de pasta in kokend water met wat zout. Bak in de hete olie 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg dan 1 rode, 1 gele en 1 groene in stukjes gesneden paprika toe. Roerbak dit mee voor een minuut of. Doe er dan 75 gram in plakjes gesneden champignons en 8 in helften gesneden cherrytomaten toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg er dan 250 ml gezeefde tomaat. 100 ml water en 1 groentenbouillon blokje toe. Breng het aan de kort, blijf roeren. Zet het vuur lager en laat het een minuut of 10 pruttelen. Roer er als laatste nog 50 gram geraspte kaas door. Op je bord kan je er nog extra geraspte kaas doen. Eet smakelijk! 0
Lekkere suggestie om door je pasta-saus op laatste moment fijn-gesneden raapsteeltjes doorheen te roeren. Nog super-gezond ook, nl. vol met vitamine C en hoog ijzer-gehalte. Kijk anders op http://www.raapstelen.nl