Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 1/2 Spaanse rode peper, 1 bosui, 250 gram gehakt, 1 rode paprika, 1 blik gepelde tomaten, tacoschelpen, zout, peper, kaneel, geraspte kaas,
Bak in een hete wok 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, 1/2 fijngehakte spaanse rode peper en 1 gesneden bosui. Als de ui zacht is voeg dan 250 gram gehakt toe en bak dit bruin. Dan kan er 1 gesneden rode paprika bij, bak mee voor een minuut of 5. Dan kan er 1 blik gepelde tomaten door. Warm het goed door. Breng het smaak met zout, peper en kaneel. Zet een stuk of 7 tacoschelpen in een ovenschaal en vul ze met het gehaktmengsel. Strooi er nog wat geraspte kaas over en zet het ongeveer een minuut of 5 in de voorverwarmde oven op 160 graden (hetelucht). Eet smakelijk! 0
Bedankt Anja om me even op de hoogte te brengen! Eveneens nog veel kook en blog plezier!
meersmaak.blogspot.com