Pasta met Gegrilde Kip

Vanwege een cursus was ik wat later thuis, maar er kwamen al heerlijke geuren uit de keuken. Michel heeft vandaag gekookt. Op tafel stond tagliatelle met sperziebonen in tomatensaus met gegrilde kip.

Ingrediënten: tagliatelle, zout, 250 gram sperziebonen, 1 ui, 1 rode ui, 1 teentje knoflook, 1 blik tomaatblokjes, 1 kipfilet, peper, Italiaanse kruiden, geraspte kaas,

Kook de tagliatelle in kokend water met wat zout. Kook ongeveer 250 gram sperziebonen beetgaar. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui, 1 gesnipperde rode ui en 1 teentje knoflook tot de uien zacht zijn. Voeg dan 1 blik tomaatblokjes toe en de sperziebonen. Laat het een minuut of 10 op laag vuur pruttelen. Bestrooi 1 kipfilet met zout, peper en Italiaanse kruiden en bak de kipfilet in een gloeiend hete grillpan bruin. Snij de kipfilet in reepjes. Serveer de tagliatelle met de sperziebonen in tomatensaus en daarop de in reepjes gesneden kipfilet. Strooi er als laatste nog wat kaas over. Eet Smakelijk!

0

Delen mag :

Eén antwoord op “Pasta met Gegrilde Kip”

  1. Goed zeg van Michel om aan het koken te gaan.
    Lijkt me heerlijk de kip zo lekker in de grilpan erbij.

    overigens vind ik je donkergrijze achtergrond nu erg mooi. De foto’s springen er héél ‘spetterend’ uit. Alles lijkt nog ‘smakelijker !

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *