Dit is een simpel, snel en ook lekkere pasta.
Ingrediënten: tagliatelle, zout, 3 Catalaanse worstjes, 1 knoflook, oregano, 1 blik tomaatblokjes, 200 gram champignons, 100 ml water, 1 blokje rundvleesbouillon,
Kook de tagliatelle in ruim kokend water met wat zout. Ontdoe 3 Catalaanse worstjes van hun vel en maak er balletjes van. Bak de balletjes in de olie goudbruin. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook en een theelepel gedroogde oregano toe, roerbak 1 minuutje. Als ze goudbruin zijn voeg je er 1 blik tomaatblokjes, 200 gram in plakjes gesneden champignons, 100 ml water en 1 blokje rundvleesbouillon. Breng het geheel aan de kook en laat de saus dan op een lager vuur inkoken. Dit duurt een minuut of 10. Klaar! Eet smakelijk!
heb het gemaakt met gebakken slavinken in blokjes gesneden , is erg lekker kost wel iets meer tijd .