Macaroni met Champignon-Roomsaus

Ingrediënten: macaroni, zout, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtsoek, 250 gram kastanjechampignons, 20 gram bloem, 200 ml bouillon, kookroom,

Kook de macaroni zoals staat aangegeven op de verpakking, het beste is in kokend water met wat zout.

Bak in een hete wok 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek. Als het ontbijtspek knapperig is dan schep je het uit de pan. Bak in het achtergebleven vet 250 gram plakjes kastanjechampignons. Als de champignons zacht zijn voeg je 20 gram bloem toe en bak dit kort mee. Voeg dan beetje bij beetje 200 ml bouillon toe. Roer er nog 1 eetlepel mosterd en een klein scheutje kookroom toe. Breng het kort aan de kook. Voeg de ontbijtspek toe en warm het kort door.

Giet de macaroni af en roer dit door de champignon-roomsaus en serveer. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *