Vandaag waren we te gast bij Christiaan en Marian van Chalet Gruyère in Menen. We hebben daar zelf kunnen ervaren welk lekkers Zwitserland voortbrengt. We bedanken ze dan ook voor hun gastvrijheid. Wij zijn tijdens de lunch begonnen met een Zwitserse berghuttensoep, geserveerd in houten ‘bakjes’. Daarna kregen we iets nieuws wat nog niet op de kaart stond, stukjes in cacaoboter gebakken vlees op een spies met een bakje rijst eronder. Het vlees werd aan tafel geflambeerd! Je zou daar echt de foto van moeten zien want het is niet te beschrijven. Tijdens het diner kregen we als aperitief foie gras met uienconfituur en daarna hebben we genoten van een champignonsoep en hadden we als hoofdgerecht de specialiteit van het huis ‘kaasfondue met champagne en truffel’. Het was werkelijk smullen! Wil je Zwitserland iets dichterbij proberen? Ga dan langs Chalet Gruyère in Menen.
Chalet Gruyere (gesloten)
Galgenstraat 30
8930 Menen België
Brutsellog
Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.