Ingrediënten: 1 sambal, 1 teentje knoflook, 1 rode kool, rasp van 1 sinaasappel, 2 eetlepels sojasaus, 3 eetlepels gembersiroop. 1 eetlepel citroensap, 1 theelepel kaneel, 1 theelepel sambal, zout, peper, 50 gram rozijnen,
Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1 fijngesneden rode kool toe. Roerbak tot het geslonken is. Voeg de rasp van 1 sinaasappel, 2 eetlepels sojasaus, 3 eetlepels gembersiroop, 1 eetlepel citroensap, 1 theelepel kaneel, 1 theelepel sambal, zout en peper toe. Zet het vuur lager en laat het ongeveer een kwartier zachtjes stoven. Op het laatst voeg je 50 gram gewassen rozijnen toe. Warm het geheel goed door. Serveer met gebakken aardappelen. Eet smakelijk! 0