Ingrediënten: 6 tacoschelpen, 300 gram rundvleesreepjes, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 rode paprika, 2 tomaten, 125 ml zoete chilisaus, zout, peper, komijnpoeder, 4 plakjes cheddar cheese, sla,
Verwarm 6 tacoschelpen volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 300 gram rundvleesreepjes bruin. Als de rundvleesreepjes bruin zijn schep je het uit de pan. Bak in het achtergebleven braadvet 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 gesneden rode paprika. Roerbak ongeveer 5 minuten. Voeg 2 in blokjes gesneden tomaat en 125 ml zoete chilisaus toe. Breng op smaak met zout, peper en komijnpoeder. Laat het kort pruttelen. Voeg als laatste 4 plakjes cheddar cheese toe en laat dit al roerend smelten. Vul de tacoschelpen met wat sla en daarna met het rundvlees. Serveer eventueel met wat extra sla. Eet smakelijk! 0