Dit is een zomers gerecht en makkelijk en snel te maken! O ja en nog vegetarisch ook!
Ingrediënten: 1 kleine bloemkool, cajunkruiden, taco schelpen, sla, 100 gram pinda’s, 1 klein blikje tomatenpuree, 5 eetlepels tomatenketchup, 1 theelepel sambal,
Verwarm de taco’s zoals staat aangegeven op de verpakking. Snij 1 kleine bloemkool in roosjes, kruid het met cajunkruiden. Bak in een hete koekenpan met wat olie de bloemkoolroosjes iets aan. Maak ondertussen de pinda-tomaatsalsa. Doe hiervoor in een keukenmachine 100 gram pinda’s, 1 klein blikje tomatenpuree, 1 theelepel sambal en 5 eetlepels tomatenketchup. Laat de keukenmachine even draaien en de pinda-tomaatsalsa is klaar. Vul de tacoschelpen met wat sla, vervolgens met de gebakken bloemkoolroosjes en dan de pinda-tomaatsalsa erbij! Eet smakelijk!
hallo, in hoeveel minuten zijnde taco’s voldoende om het te vullen? groetjes van aziz
De taco’s gaan ongeveer een minuut of 6 tot 8 minuten in de oven (voorverwarmd op 160 graden hetelucht). Zelf hebben we 4 taco’s gevuld met 300 gram bloemkool. Dit was dan ook voor 2 personen!
Gr. Anja