Nog een recept uit de oude doos. Ditmaal uit een Tip van 1979.
Ingrediënten: macaroni, zout, 300 gram gehakt, 2 uien, 1 groene paprika, 1 teentje knoflook, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel ketjap manis, 100 ml water, peper, paprikapoeder, geraspte kaas,
Kook de macaroni in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 300 gram gehakt tot het bruin is. Voeg 2 gesnipperde uien, 1 gesneden groene paprika en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Roerbak een minuut of 3 mee. Voeg 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel ketjap manis en 100 ml water toe. Breng op smaak met zout, peper en paprikapoeder. Warm het geheel goed door. Serveer de macaroni met de gehaktsaus en geraspte kaas. Eet smakelijk!