Ingrediënten: rijst, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 kipfilet, 3 tomaten, 1 theelepel ketoembar, 1 theelepel komijnpoeder, 1 pot jonge kapucijners, 100 ml bouillon,
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak dit bruin. Voeg dan 3 in blokjes gesneden tomaten, 1 theelepel ketoembar en 1 theelepel komijnpoeder toe. Bak 2 minuten mee. Voeg vervolgens 1 pot jonge kapucijners en 100 ml bouillon breng het kort aan de kook en laat het geheel 10 minuten pruttelen op laag vuur. Serveer met de rijst. Eet smakelijk! 0
Ik mis de beschrijving voor de kip.
Klopt helemaal, maar ik heb het aangepast zoals ik het nu zou maken. Het gerecht heb ik wel een hele tijd geleden gemaakt.
Oke bedankt!