Noedels met Spinazie en Paddenstoelen

Ingrediënten: noedels, 250 gram kastanjechampignons, 150 gram oesterzwammen, 1 sjalotje, 1 teentje knoflook, water, 3 bosuien, handvol pinda’s, zout, peper,

Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons en 150 gram gescheurde oesterzwammen. Schep het uit de pan. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperd sjalotje met 1 fijngehakte teentje knoflook. Voeg 200 gram spinazie toe en een beetje water. Roerbak ongeveer 3 minuten. Voeg vervolgens 3 in ringen gesneden bosuien en een handvol pinda’s toe. Roerbak nog 1 minuut. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de noedels. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *