Ingrediënten: 6 plakjes bladerdeeg, 200 gram roomkaas, 1 1/2 eetlepel sojasaus, 4 eieren, 250 gram kastanjechampignons, 3 bosuien, zout, peper,
Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontdooi 6 plakjes bladerdeeg. Klop 200 gram roomkaas met 1 1/2 eetlepel sojasaus romig. Voeg vervolgens 4 eieren toe en meng dit goed. Breng op smaak met zout en peper. Snij 250 gram kastanjechampignons in plakjes en 3 bosuien in ringen. Meng dit. Bekleed 6 kleine ovenschaaltjes met bladerdeeg. Prik gaatjes in het bladerdeeg. Vul de ovenschaaltjes met champignons en bosui. Giet het roomkaas over de champignons. Zet de ovenschaaltjes in de voorverwarmde oven voor ongeveer 20 minuten. Eet smakelijk! 0
Lekker!
Daarom heb ik ook altijd bladerdeeg in huis!
Champignons trouwens ook…