Ingrediënten: 4 portobello’s, 150 gram spinazie, 1 ui, 100 gram ham, 2 eieren, 250 gram ricotta, 2 eetlepels peterselie, zout, peper,
Verwarm de oven voor op 180 graden. Fruit 1 ui tot het goudbruin is. Laat het afkoelen. Haal de steeltjes uit 4 portobello’s en smeer de portobello’s in met olie. Leg de portobello’s in een ovenschaal. Meng 150 gram ontdooide spinazie met de gefruite ui, 100 gram ham, 2 eieren, 250 gram ricotta en 2 eetlepels fijngehakte peterselie. Breng het op smaak met zout en peper. Vul de portobello’s met het spinazie mengsel. Zet de portobello’s in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 25 minuten. Eet smakelijk!
Brutsellog
Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
Het ziet er allemaal heerlijk uit. Ik kom zeker een keer een receptje halen. Mmmmm