Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 1 wortel, 1 teentje knoflook, 300 gram gehakt, 250 gram champignons, 1 courgette, 1 blik tomaatblokjes, 100 ml bouillon, 1 eetlepel worchestersaus, peper,
Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui tot het glazig is. Voeg vervolgens 1 in plakjes gesneden wortel en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Roerbak 1 minuut mee. Voeg 300 gram gehakt toe en roerbak dit bruin. Vervolgens voeg je 250 gram in plakjes gesneden champignons en 1 in plakjes gesneden courgette toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Als laatste voeg je 1 blik tomaatblokjes, 100 ml bouillon en 1 eetlepel worchestersaus toe. Breng op smaak met zout en peper. Laat het geheel 15 minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!
Brutsellog
Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.