Karbonade met Champignons in Madeira Roomsaus
Ingrediënten: 2 haaskarbonade, zout, peper, 100 gram ontbijtspek, 250 gram champignons, 12 zilveruitjes, 50 ml Madeira, 125 ml kookroom,

Kruid 2 haaskarbonades met zout en peper. Bak de karbonades aan beide kanten bruin. Bak in een andere koekenpan 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons en 12 zilveruitjes toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg 50 ml Madeira en 125 ml kookroom toe en breng het geheel aan de kook. Zet vervolgens het vuur lager, voeg de karbonades toe aan de champignons en laat het geheel 10 minuten op laag vuur pruttelen. Serveer met aardappels en een salade. Eet smakelijk!

1

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *