Ingrediënten: 3 pitabroodjes, 1 blikje tomatenpuree, gedroogde Italiaanse kruiden, 3 tomaten, 100 gram champignons, mozzarella, oregano, zout, peper,
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij 3 pitabroodjes doormidden en leg ze op een bakplaat. Breng 1 blikje tomatenpuree op smaak met gedroogde Italiaanse kruiden. Smeer de kruiden tomatenpuree op de pitabroodjes. Snij 3 tomaten en 100 gram champignons in plakjes. Beleg hiermee de pitabroodjes. Leg er daarna plakjes mozzarella op en strooi er fijngehakte oregano en zout en peper over. Zet de bakplaat ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk! 0
hé da’s een goed idee.
Ik vind die grotere pittabroodjes met tomaat en ui zo lekker. Er zitten er 5 in een verpakking en we eten er altijd maar 2 per keer. Leuk idee om er de volgende keer een pizza’tje van te maken.