Broodje Boerenkool

Ingrediënten: 2 ciabatini’s, 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 300 gram boerenkool, 1 teentje knoflook, zout, peper, water,

Bereid de ciabatini’s in de oven zoals staat vermeld op de verpakking. Bak in een hete koekenpan 200 gram dobbelsteentjes knapperig. Schep dit uit de pan. Bak, op een lager vuur, in het achtergebleven vet 1 fijngehakt teentje knoflook en 300 gram boerenkool tot de boerenkool iets geslonken is. Doe er een beetje water bij en breng op smaak met zout en peper. Laat het 15 minuten zachtjes smoren. Doe vervolgens de ontbijtspekjes weer terug in de pan en verwarm het nog even goed door. Snij de ciabatini’s open en beleg het met de boerenkool. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *