Spaghetti  met Artisjok en Zongedroogde Tomaat

Ingrediënten: spaghetti, 1 kipfilet, 200 gram champignons, 1 blik artisjokharten, 5 zongedroogde tomaat, 5 eetlepels kookroom, zout, peper, peterselie,

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 in blokjes gesneden kipfilet goudbruin. Voeg 200 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Snij ondertussen 400 gram artisjokharten (1 blik) en 5 zongedroogde tomaten in stukjes. Voeg dit toe aan de champignons en kip. Roerbak nog een minuut of 5. Voeg 5 eetlepels kookroom toe en breng het op smaak met zout, peper en peterselie. Warm het geheel nog even goed door. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *