Tagliatelle met Doperwten en Tomaat

Ingrediënten: tagliatelle, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 100 ml rode wijn, 6 trostomaten, 200 gram diepvries doperwten, 100 ml groentenbouillon, geraspte kaas,

Kook de tagliatelle in kokend water met wat zout. Fruit in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm naar smaak tot de ui goudbruin is. Voeg 100 ml rode wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg 6 in blokjes gesneden trostomaten toe. Roerbak dit kort en voeg vervolgens 200 gram diepvries doperwten en 100 ml groentenbouillon toe. Breng het geheel aan de kook en laat het geheel op middelhoog vuur 10 minuten pruttelen. Op je bord kan je er nog wat geraspte kaas over strooien. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *