Haaskarbonade Gevuld met Gekruide Roomkaas

Ingrediënten: 100 gram roomkaas, 1 sjalotje, 1 teentje knoflook, peterselie, bieslook, 2 haaskarbonades, zout, peper,

Meng 100 gram roomkaas (bijvoorbeeld MonChou) met 1 fijngesnipperd sjalotje, 1 fijngehakt teentje knoflook, bieslook en peterselie. Snij 2 haaskarbonade open als een enveloppe en vul het met het gekruide roomkaas. Kruid de haaskarbonades met zout en peper. Bak de gevulde haaskarbonades om en om bruin in hete boter. Leg vervolgens nog een beetje gekruide roomkaas op de haaskarbonade. Zet het vuur wat lager en laat de haaskarbonades goed gaar worden. Serveer met gebakken aardappelbolletjes en een salade. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *