Macaroni met Gehakt en Sperziebonen

Ingrediënten: macaroni, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 150 gram gehakt, 200 gram diepvries sperziebonen, 100 gram blokjes ham, 200 ml gezeefde tomaat, 1 bouillonblokje, geraspte kaas,

Kook de macaroni in kokend water met wat zout volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm naar smaak. Als de ui zacht is voeg je 150 gram gehakt toe. Rul dit bruin. Voeg vervolgens 200 gram diepvries sperziebonen en 100 gram blokjes ham toe en roerbak kort. Voeg daarna ongeveer 200 ml gezeefde tomaat en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Breng het kort aan de kook en laat het vervolgens 10 minuten op lager vuur pruttelen. Serveer met de macaroni en strooi er geraspte kaas over. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *