Ingrediënten: spaghetti, 2 uien, tijm, 250 gram gehakt, 1 gele paprika, 50 ml witte wijn, 1 blik tomaatblokjes, 200 ml bouillon, 1 potje maïs, zout, peper,
Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 2 gesnipperde uien met tijm tot het zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe en bak dit bruin. Voeg 1 gesneden gele paprika toe en roerbak 2 minuten mee. Giet er 50 ml witte wijn bij en laat de alcohol verdampen. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes, 200 ml bouillon en 1 potje uitgelekte maïs toe. Laat het geheel aan de kook komen en laat het geheel op middelhoog vuur 10 minuten pruttelen. Breng eventueel op smaak met zout en peper. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk! 0
en deze spaghetti met mais lijkt me ook ok. deze combinatie had ik zelf nog nog niet bedacht