Noorse Gehaktballetjes (Kjottkaker)

Ingrediënten: 500 gram gehakt, 1 sjalotje, 1 eetlepel kappertjes, 100 gram gekookte bietjes (pot), 2 theelepels mosterd, 1 ei, zout, peper,

Meng 500 gram gehakt met 1 fijngehakt sjalotje, 1 eetlepel fijngehakte kappertjes, 100 gram fijngesneden gekookte bietjes, 2 theelepels mosterd, 1 ei, zout en peper. Draai ongeveer 20 balletjes van het gehakt. Verhit boter in een koekenpan en bak de balletjes rondom bruin in ongeveer 10 minuten. Wij aten er boerenkool stamppot bij. De gehaktballetjes zijn ook lekker als hapje. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

3 Antwoorden op “Noorse Gehaktballetjes (Kjottkaker)”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *