Eigenlijk hoor je dit recept met een Guinness te maken, maar een eetlepel witte wijn mag ook.
Ingrediënten: 6 witte boterhammen, 150 gram cheddar cheese, een scheutje worcestershiresaus, 1 eetlepel mosterd, 1 eigeel, 1 eetlepel witte wijn.
Aantal personen: 3
Verwarm de gril voor (220 graden) en rooster de boterhammen aan beide zijden bruin. Maak ondertussen de kaasspread. Doe in een keukenmachine 150 gram cheddar cheese, een scheutje worcestershiresaus, 1 eetlepel mosterd en 1 eigeel. Mix dit goed. Voeg 1 eetlepel witte wijn toe om het geheel iets smeuiger te maken. Haal de geroosterde boterhammen uit de oven en bestrijk ze met de kaasspread. Leg de boterhammen terug in de oven en laat de kaas smelten. Eet smakelijk!
0
Het recept heeft het over een ‘goede Guiness’.. Bestaat er dan slechte Guiness? 😛
Uhm ben geen bierkenner… en kom er nu achter dat Guinness gewoon een brouwerij is …