Ingrediënten: 6 vellen bladerdeeg, 200 gram broccoli, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 3 eieren, 125 ml kookroom, zout, peper, 250 gram geraspte belegen kaas, 6 cherrytomaten,
Aantal personen: 3
Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontdooi 6 vellen bladerdeeg. Broccoli in roosjes snijden en beetgaar koken. Bak ondertussen 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Laat de broccoli en ontbijtspekjes iets afkoelen. Klop ondertussen 3 eieren met 125 ml kookroom, zout en peper en roer er daarna nog 200 gram geraspte kaas door het mengsel. Bekleed 6 ingevette ovenschaaltjes met de bladerdeeg. Schep in elk bakje broccoli, ontbijtspek en cherrytomaten. Giet in elk bakje het ei-kaasmengsel en strooi als laatste nog wat geraspte kaas over de ovenschaaltjes. Zet de ovenschaaltjes ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!
0