Spagheti met Tomaat, Champignons en Gegrilde Paprika

Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 250 gram champignons, 125 gram cherrytomaten, 2 gegrilde paprika, 50 ml witte wijn, 1 blik tomaatblokjes (400 ml), 1 bouillon blokje, zout, peper, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons, 125 in kwarten gesneden cherrytomaten en 2 in stukjes gesneden gegrilde paprika toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Giet er 50 ml witte wijn bij en laat de alcohol verdampen. Als de alcohol verdampt is dan voeg je 1 blik tomaatblokjes en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Breng op smaak met zout en peper en laat het geheel 10 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met de spaghetti en strooi er geraspte kaas over. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *