Ingrediënten: rijst, 2 schnitzels, 1 ui, 1 wortel, 1 eetlepel komijnpoeder, 1/2 eetlepel kaneel, 1 blikje tomatenpuree, 100 gram rozijnen, 300 ml water,
Aantal personen: 3
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 2 in reepjes gesneden schnitzels tot het goudbruin is. Schep de schnitzelreepjes uit de pan. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui en 1 in kleine blokjes gesneden wortel kort aan. Breng op smaak met 1 eetlepel komijnpoeder en 1/2 eetlepel kaneel toe. Voeg vervolgens 1 blikje tomatenpuree, 100 gram rozijnen en 300 ml water toe. Laat het geheel ongeveer 25 minuten pruttelen. Voeg de laatste 5 minuten de schnitzelreepjes toe. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!
0