Farfalle met Kip, Mais en Champignons

Ingrediënten: farfalle, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, 250 gram champignons, 1 klein potje mais,1 gerookte kipfilet, 5 eetlepels zoete chilisaus,

Aantal personen: 3

Kook de farfalle in kokend water met wat zout beetgaar. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons en 1 klein potje (uitgelekte) mais toe. Bak mee tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden gerookte kipfilet en 5 eetlepels zoete chilisaus toe en warm het geheel goed door. Giet de farfalle af en roer door de saus. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *