Ravioli met Haricots Verts

Ingrediënten: 1 zakje ravioli met champignonvulling, zout, 200 gram haricots verts, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 3 bosuien, 100 ml bouillon, bieslook,

Aantal personen: 3

Kook de ravioli in kokend water met wat zout. Blancheer 200 gram haricot verts kort in water met wat zout. Bak 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig . Voeg als de ontbijtspek knapperig is de geblancheerde haricot verts toe samen met 3 in ringen gesneden bosuien toe. Roerbak een paar minuten. Voeg vervolgens 100 ml bouillon en wat bieslook toe. Breng het kort aan de kook en laat het 5 minuten pruttelen. Voeg als laatste de ravioli toe. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *